Backlinks Plaatsen

Triathlonbond en Sportivun bundelen talent!

Ben jij een fanatieke triatleet en kun jij in de zomervakantie wel wat uitdaging gebruiken? De Triathlonbond en Sportivun organiseren samen sportieve en super leuke triathlonkampen! We gaan tijdens de sportkampen natuurlijk lekker trainen, maar ook heerlijk genieten van onze vakantie door goed te chillen!

Wil je je fiets-, hardloop- en zwemtechniek wat aanscherpen? En gewoon lekker chillen op triathlonkamp? Dan zijn de triathlonkampen van Sportivun, in samenwerking met de Triathlonbond, echt wat voor jou! Een hele week training van de beste trainers en sporters, zoals bijvoorbeeld Bert Flier (4-voudig Nederlands Kampioen). Tijdens de trainingen wordt iedereen op zijn niveau uitgedaagd!

Ook is er natuurlijk nog genoeg tijd om te chillen, zodat we een beetje bij kunnen komen van al dat sporten! We bouwen dan lekker een feestje en relaxen in ons eigen ‘Olympisch dorp’!

Wil je samen met Sportivun en leeftijdsgenoten op triathlonkamp in de zomer? Schrijf je dan snel in via; www.sportkampenvansportivun.nl

Triathlonkampen
Triathlonkampen

 

Leave a Comment


+ zes = 14