Backlinks Plaatsen

Uitbesteden met plezier

De bouwsector is voor een ondernemer een moeilijkere sector om ondernemer in te zijn dan de meeste andere sectoren, want in de bouwsector zijn relatief meer regels dan in de meeste andere sectoren. Regels beperken de bedrijfsvoering alleen maar waardoor ondernemers alleen maar last hebben van regels. Hoe minder regels er zijn hoe beter dat dus is.

Naast de normale wetgeving, worden alle bedrijven geacht om zich te houden aan de regels van de CAO. De CAO bouw is een CAO met meer regels dan de meeste andere CAO’s en is daarom lastige om in te werken. Een deel van deze regels is meer beperkend dan bevorderlijk voor de bedrijfsvoering en had er daarom helemaal niet moeten zijn. De vele regels maken het daarom lastig voor een ondernemer om zijn bedrijf te runnen en zouden daarom moeten worden ingekort.

Om het jezelf als ondernemer wat makkelijker te maken kun je alle dingen uitbesteden waar je zelf niet zoveel van weet en alle dingen uitbesteden die veel tijd kosten. Een groot deel van de administratie kun je dan uitbesteden aan een administratiekantoor. Ook kun je alle juridische zaken uitbesteden aan iemand die daar veel vanaf weet. Verder kun je alle zaken die met personeel te maken hebben uitbesteden aan een consultant salaris.

Het administratiekantoor doet nu alle dingen waar de ondernemer veel tijd aan kwijt is en doet ook alle dingen waar de ondernemer niet veel vanaf weet. Een goede afweging in de dingen die je uitbesteed zorgt ervoor dat de administratie goedkoper gaat dan eerst. Hetzelfde geldt voor alle juridische zaken en voor alle zaken die met het personeel te maken hebben. Als je tijdens het zoeken van een partner om aan uit te besteden, goed kijkt of ze aansluiten bij jouw behoeften, ben je één keer tijd kwijt aan het zoeken van iemand en heb je daarna tijd- en geldwinst.

Comments are closed.