Backlinks Plaatsen

Uw deuren zijn pas af met het juiste beslag

Op de deuren bij jou thuis zitten waarschijnlijk nog dezelfde deurschilden als toen jij de woning introk. Over het algemeen wordt bij het inrichten van een woning het deurbeslag van zowel binnen- als buitendeuren over het hoofd gezien. Het schilderen van de deuren wordt meestal wel regelmatig gedaan. Zeker als we eens een ander kleurtje aan ons interieur willen geven. Na het schilderen monteren we de oude deurkruk en deurschild weer op de deur en bekijken tevreden en voldaan het eindresultaat. Maar stel je eens voor als je het deurbeslag van jouw pas geverfde deur eens vervangt voor bijvoorbeeld een messing deurschild en kruk. Je kunt het eigenlijk niet ontkennen: de deur is pas af met een mooi deurbeslag!

Ook de deur behoort bij het interieur

En daar staan we niet vaak bij stil. Enkel het vervangen van het deurbeslag (zonder schilderen) geeft al direct een hele ander indruk. Je kunt tegenwoordig deurschilden en krukken kopen in allerlei stijlen. Stak gestileerd in bijvoorbeeld chroom of roestvrij staal voor het moderne interieur. Sierlijke messing deurkrukken en schilden voor wat meer klassieke interieurs. Voor een inrichting in landelijke stijl zijn er deurkrukken met een “ouderwets” rozet, waardoor het deurbeslag een landelijke en antieke uitstraling verkrijgt. Het zijn enkel wat voorbeelden. Loop maar eens bij de gespecialiseerde vakhandel binnen. Je zult versteld staan over de mogelijkheden in deurschilden en krukken.

Kies voor veilig deurbeslag

Een ander punt waar je misschien niet zo snel bij stilstaat, is dat een goed deurbeslag ook de veiligheid vergroot. Nu zal dat bij de binnen deuren niet zo snel een probleem zijn, maar bij bijvoorbeeld de tuin- of schuurdeur is het wel een belangrijke factor. Hier is veiligheidsbeslag op zijn plaats. Kies bij voorkeur voor het SKG keurmerk. Deurbeslag met dit keurmerk is extra zwaar inbraakwerend.

Comments are closed.