Backlinks Plaatsen

Vakantiehuizen in Frankrijk

Frankrijk is al jaren een favoriet vakantieland voor Nederlanders. En terecht! Je kunt kiezen uit zoveel verschillende bestemmingen, met steeds weer een ander landschap, andere steden en dorpjes, een andere keuken en andere wijn. Frankrijk is een land van uitersten: bergen en lieflijke heuvels, eeuwenoude dorpjes en mondaine badplaatsen, kust en binnenland, lavendel en zonnebloemen, truffels en salade niçoise. Voor welke regio je ook kiest, culinaire lekkerbekken, wijnliefhebbers, natuurliefhebbers, sportievelingen en rustzoekers, er is altijd wel een vakantiewoning te vinden die bij jou past. Waar vind ik mijn vakantiehuis? Het aanbod van grote vakantiehuizen in Frankrijk is groot, heel groot zelfs. Hoe vind je nu het perfecte huis? Er wordt vaak geadviseerd om rechtstreeks bij de eigenaar te boeken omdat je goedkoper uit zou zijn. Maar wist je dat er ook reisspecialisten zijn waar je dezelfde prijs betaalt als dat je rechtstreeks zou boeken? Maak gebruik van de kennis van deze reisspecialist; een goede adviseur kent de huizen persoonlijk en bij vragen is er snel en makkelijk contact gelegd met de eigenaren, waardoor de reisspecialist je gericht advies kan geven. Veelal gaat het om kleinere reisspecialisten, zij kunnen aan de hand van jouw wensen een vakantiewoning zoeken die bij jou past. Gratis en voor niks en met een goede service. Makkelijk toch?

Het ideale vakantiehuis

‘Zoveel mensen zoveel wensen’ luidt het gezegde en dat geldt zeker voor de zoektocht naar een vakantiehuis in Frankrijk. Wil je wandelen in de ruige natuur van de Ardèche of Cevennes, middeleeuwse kastelen bezoeken en kanovaren in de Dordogne, genieten van een strandvakantie in de Charente Maritime of aan de Côte d’Azur, wijnkastelen bezoeken in de Bourgogne, of langs lavendelvelden rijden door de Drôme en Provence ? Niet alleen zijn de regio’s divers, ook het aanbod in vakantiehuizen is gevarieerd. Kies je voor een authentieke gîte met robuuste muren ‘en pierre’ en open haard, een luxe villa met zwembad of zoek je gezelligheid op een kleinschalig vakantiepark in Frankrijk? Wordt het een moderne vakantiewoning, een landhuis of kasteel? Een gedeeld zwembad, privézwembad of verwarmd zwembad? Ga je met het gezin of de hele familie? Leg je wensenlijstje voor aan een reisspecialist, dat scheelt niet een lange zoektocht op internet, maar de specialist kan de mooiste en leukste vakantieadressen voor je selecteren en weet precies wat er nog vrij is.

Vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuizen in Frankrijk liggen op de mooiste plekjes in de natuur. Een zwembad erbij is wel erg verleidelijk en maakt de keuze om wel of niet ‘thuis’ te blijven soms erg lastig. De dag begint bij de bakker om verse croissants te halen, daarna ontbijten in de zon op het terras, wachtend op wat de dag gaat brengen. In de ochtend ga je naar de lokale markt waar boeren hun verse producten hebben uitgestald; je ruikt de honing, verse knoflook en zomers fruit en drinkt ‘un petit café’ op het dorpsplein. Onderweg rij je langs glooiende heuvels met akkers en olijfbomen, terwijl je de geur van lavendel opsnuift. Of je maakt een uitstapje naar een middeleeuws kasteel waar de geschiedenis van vroeger herleeft. Of je peddelt met de kano over de kronkelende rivier en laat het landschap langzaam aan je voorbij gaan. Of je besluit dat het een luierdag wordt aan het zwembad. Want een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad vraagt gewoon om te relaxen. Een boek, een wijntje, een plons in het water. Daar is vakantie voor bedoeld, toch?

Comments are closed.