Backlinks Plaatsen

Veiligheid met een 4-wiel scootmobiel

Veiligheid op de baan is van essentieel belang, en ook bij het gebruik van een scootmobiel valt het belang van een goede bescherming niet te onderschatten. Er zijn heel wat soorten scootmobielen die naast gebruiksgemak en comfort ook veiligheid bieden, waardoor gebruikers met een gerust hart de baan op kunnen.

De ideale bescherming dankzij een scootmobiel – zelfs tegen regen

De stevigheid van een 4 wiel scootmobiel bepaalt in grote mate de veiligheid tijdens het rijden, maar scootmobielen zoals de Shoprider Travesco gaan nog een stapje verder. Deze mobiel is uitgerust met een volledige overdekking die ook bescherming biedt tegen neerslag en wind. De scootmobiel kan opgeladen worden met een oplader, rijdt tot 12 km/uur en heeft een actieradius van niet minder dan 50kilometer. Hij kan een gewicht aan tot wel 160 kilogram en is dus het ideale vervoermiddel voor zowel comfort en stevigheid als veiligheid.

Wie zegt dat een scootmobiel saai moet zijn?

Scootmobiels worden vaak aanzien als traag, oud en onhandig, maar exemplaren zoals de Drive Elips Scootmobiel bewijzen het tegendeel. Deze mobiel heeft ten eerste een stoer uiterlijk dankzij de moderne uitwerking van het voorlicht en de aerodynamische optelling van de chassis, maar hij is ook comfortabel: daar zorgt een goede vering perfect voor. Deze mobiel haalt snelheden van 15 km/uur, en kan een maximaal gewicht dragen van 180 kilogram. Ook hier zorgt een accu voor snel opladen en dus heel wat rijplezier en comfort.

Extra comfort en snelheid met een vernieuwende scootmobiel

Scooters gaan meestal niet erg snel, maar de Victory Expert maakt dat toch mogelijk: een snelheid tot 20 km/uur en een actieradius van 50-70 km maken deze mobiel heel handig bij lange afstanden. Daarbij zorgen een instelbare stoel en stuurkolom voor meer zitcomfort en aangenamer rijgedrag, en de mobiel is ideaal voor de veeleisende bestuurder dankzij zijn veelzijdigheid. Ook hier zijn een accu, een oplader en zelfs een mand en spiegel aanwezig.

Comments are closed.