Backlinks Plaatsen

Vergoeding treinkaartje NS bij vertraging

In dit artikel wordt aangegeven op welke wijze de vergoeding treinkaartje bij vertraging werkt.
Heeft u de afgelopen tijd met de trein gereisd? Ging dit om een binnenlandse reis? Heeft u daarbij meer dan 30 minuten vertraging gehad? Dan kan het zijn dat u recht heeft op een vergoeding van het gekochte treinkaartje.

Het bedrag hangt af van het treinkaartje wat u heeft aangeschaft. Ook is voor de hoogte de duur van de vertraging belangrijk. Is deze vergoeding lager dan €2,30? Dan krijgt u helaas geen geld terug. Het is op dat moment niet zinvol om een aanvraag in te dienen.

Heeft de NS voor uw treinreis aangegeven dat u vertraging zou hebben? Dan heeft u geen recht op een vergoeding van het treinkaartje. Werd de vertraging niet veroorzaakt door de NS maar een andere vervoerder? Dan vergoedt de NS de schade niet.

Heeft u niet ingecheckt? Dan heeft u geen recht op teruggave van het geld. Was er sprake van overmacht? Dan wordt ook geen vergoeding uitgekeerd.

Zijn bovenstaande uitzonderingen niet van toepassing? Dan kunt u via uw NS account geld terugvorderen. Het is belangrijk dat u de aanvraag binnen 3 maanden na de daadwerkelijke vertraging indient. Anders heeft u geen recht op de vergoeding.

Kijk op de website van de NS voor alle voorwaarden met betrekking tot het indienen van een aanvraag.

Comments are closed.