Backlinks Plaatsen

Verschillende kleuren parels

Parelkettingen staan al sinds jaar en dag synoniem met klasse. Het is een sieraad dat in één klap een chique en stijlvolle uitstraling geeft aan zijn drager. Maar uit wat bestaan die schitterende parelkettingen eigenlijk? Wat zijn de mogelijkheden qua kettingen en gaat dat geen ontzettend dure zaak worden?

Zoetwaterparels

Laat ik je meteen al even gerust stellen: zo’n parelketting hoeft echt geen arm en been te kosten. De prijs-kwaliteitsverhouding van een parelsierraad gemaakt van zoetwaterparels maakt het een juweel dat voor iedereen betaalbaar is. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat het kweken van zoetwaterparels een stuk makkelijker is dan van zoutwaterparels. Een wetenschap die zijn effect op de prijs niet mist. Maar wat is dat nu zo’n zoetwaterparel? Dat zijn gecultiveerde parels die gekweekt worden in parelmossels. Dat betekent dat het natuurlijke producten zijn en de variatie onderling een weelde aan keuzes geeft. Qua vorm en kleurschakering zijn de mogelijkheden eindeloos en na verwerking heb je pas echt keuzevrijheid. Welke kleur staat jouw geliefde het best?

Diverse kleuren parels

Zoetwaterparels kopen kan je dus in een grote diversiteit aan kleuren. Alles hangt daarbij af van jouw persoonlijke smaak. Een klassieke witte of beige parelketting? Uitstekende keuze! Dat is echter verre van alles. Een zwarte parelketting voegt een extra dimensie toe aan elke outfit en ook modernere kleuren zijn geen probleem. Bruine, grijze, groene en zalmkleurige parelkettingen zijn ondertussen een vaste waarde geworden in het assortiment. Heb je echt eens trek om helemaal wild te gaan? Dan zijn rode zoetwaterparels mogelijk net als oranje, paarse en roze schakeringen. Ten slotte zijn ook goud- en zilverkleurige parels vanzelfsprekend een deel van het aanbod. Deze grote diversiteit aan kleuren betekent dat je een parelketting kunt combineren met zo goed als elke mogelijke jurk of andere outfit. Wat wil je nog meer?

Comments are closed.