Backlinks Plaatsen

Versier je vlaggenmast met de Fairybell 600

Heb je een vlaggenmast in de tuin staan en wil je jouw tuin lekker opvallend versieren voor de kerstdagen? Dan kun je hier de vlaggenmast voor gebruiken. Door de Fairybell 600 aan te schaffen, kun je namelijk een grote kerstboom om de vlaggenmast heen zetten. De kerstboom is niet alleen prachtig, maar bovendien gemakkelijk en snel op te zetten.

De Fairybell 600: een korte kennismaking

De Fairybell 600 is een kerstboom die speciaal ontwikkeld is voor vlaggenmasten. De kerstboom heeft geen eigen stam, maar gebruikt een bestaande vlaggenmast als stevige stam om bij iedere weersomstandigheid stevig te blijven staan. Er zijn meerdere Fairybell bomen en de Fairybell 600 is de kleinste variant, geschikt voor vlaggenmasten van 5,5 meter hoog of hoger. De boom zelf is 6 meter hoog en 2.75 meter breed: een boom die echt de aandacht trekt!

Je kunt de Fairybell 600 in je eigen tuin zetten als particulier, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de boom aan te schaffen voor je bedrijf. Omdat de boom zo groot is, is de kerstboom zelfs geschikt voor de grootste tuinen of grote bedrijventerreinen. Ook kun je de boom aanschaffen voor een winkelcentra of een centrum met meerdere bedrijfspanden, zodat de ruimte wat opgevrolijkt wordt in de kerstsfeer.

De Fairybell 600: een boom die gemakkelijk en snel opgezet wordt

Een groot voordeel van het plaatsen van de Fairybell 600, is het feit dat je deze boom gemakkelijk en snel op kunt zetten. Omdat je geen stam nodig hebt voor de boom en de kerstboom gewoon om de vlaggenmast heen plaatst, is de kerstboom al binnen een half uur opgezet. Niet alleen de boom zelf heb je binnen een half uur geplaatst, ook de lichtjes zitten dan al in de boom. Met slechts een half uurtje werk heb je een opvallende kerstboom in je tuin staan met de Fairybell 600.

Comments are closed.