Backlinks Plaatsen

Vind de ideale kindercamping bij Kids Vakantiegids

PERSBERICHT

 

Doetinchem, 21 januari 2013

Zijn jij en de kids al op zoek naar een leuke kampeervakantie voor de zomer? Uit onderzoek van de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen blijkt dat het merendeel van de Nederlanders zijn zomervakantie boekt in januari of februari. Het is dus zaak nu te boeken voor de zomer, zodat je niet het risico loopt dat alle goede kampeerstekjes al bezet zijn. Kids Vakantiegids helpt je daarbij! Op www.kidsvakantiegids.nl/kinder-campings vind je namelijk een overzicht van de leukste kindvriendelijke campings in binnen- en buitenland. Of jullie nu een super-de-luxe kampeerstekje aan zee willen of juist een standplaats op een camping met geweldige babyfaciliteiten, bij Kids Vakantiegids vinden jullie gegarandeerd de ideale camping.

De allerleukste kindercampings

Iedere ouder zal het beamen: als de kinderen het naar hun zin hebben, is de vakantie voor het hele gezin geslaagd. Daarom zijn kindvriendelijke campings een uitkomst; hier zijn goede faciliteiten voor kids van alle leeftijden en je kinderen maken er in no time hordes vakantievriendjes en –vriendinnetjes. Maar waar vind je nu die ene leuke kindvriendelijke camping? Er is zo’n enorm aanbod van kinder- en familiecampings dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heeft Kids Vakantiegids op www.kidsvakantiegids.nl/kinder-campings de allerleukste kindercampings in binnen- en buitenland op een rijtje gezet.

Gemakkelijk zoeken en vinden

De campings zijn ingedeeld naar land en daarbinnen naar regio. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een kindercamping aan de Costa Brava in Spanje of juist in de prachtige natuur van Zuid-Frankrijk vinden. Bij iedere regio staan apart de leukste tips uitgelicht; zo zie je in één oogopslag of er een gaaf pretpark of een leuke dierentuin in de buurt zit! Speciaal voor de waterratjes heeft Kids Vakantiegids ook de leukste campings aan zee, aan een meer en met een overdekt zwembad geselecteerd. Daar beleven jullie gegarandeerd een spetterende vakantie!

Kidsvakantiegids.nl

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantie platform in Nederland. Kids Vakantiegids speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie. Het magazine met een oplage van 100.000 exemplaren verschijnt twee maal per jaar en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website, die jaarlijks bijna een miljoen bezoekers trekt, staat een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Meer info:      Kids Vakantiegids

EINDE PERSBERICHT

Comments are closed.