Backlinks Plaatsen

Voordeel van uitbesteden

De schildersector is een lastige sector om ondernemer in te zijn, want in deze sector zijn meer regels dan in de meeste andere sectoren. Ondernemers hebben niet echt voordeel van de vele regels, maar hebben daar eerder hinder van omdat de meeste regels alleen maar beperken en nauwelijks wat opleveren voor een bedrijf. Regels zijn daarom meer beperkend voor de bedrijfsvoering van een onderneming dan dat ze toevoegen. Hoe minder regels er dus zijn hoe beter dat voor bedrijven is.

Naast de normale regelgeving is een bedrijf verplicht om zich aan de afspraken, die in de CAO zijn gemaakt, te houden. De CAO schilders is een CAO met meer regelgeving dan de meeste andere CAO’s waardoor het lastiger is om in deze CAO te werken. Een deel van deze regels is meer beperkend dan nuttig voor de bedrijfsvoering van een onderneming en zouden er daarom niet meer moeten zijn. De vele regels maken het voor een ondernemer alleen maar moeilijker en zouden daarom moeten worden verminderd.

Om het voor jezelf wat makkelijker te maken, kun je dingen waar je zelf niet veel van weet en dingen die je veel tijd kosten uitbesteden aan een partij die daar iets beter in is. Zo kun je de administratie, de juridische zaken en alle zaken die met personeel te maken hebben, het beste uitbesteden aan partijen die deze dingen efficiënter kunnen dan de ondernemer zelf. Zo kun je dingen aan een administratiekantoor of aan een consultant HR uitbesteden.

Een goede afweging in dingen die je wil uitbesteden en in dingen die je niet wil uitbesteden zorgt er enerzijds voor dat je veel geld op je bedrijfsvoering en anderzijds tijd bespaard omdat de andere partij de dingen doet, deze tijd kun je dus aan andere dingen besteden. Deze tijd kan je dan aan andere dingen besteden.

Comments are closed.