Backlinks Plaatsen

Voordelen sporthorloges

 

De moderne techniek hebben ook de sport wereld bereik. Zo kun je met een sporthorloges zonder te tellen zelf je prestaties en hartslag bijhouden om zo effectiever te kunnen oefenen. Zo sporthorloges heeft heel veel voordelen maar hier bespreken wij de belangrijkste voordelen

  • Tijdens het Hardlopen kan je stappen tellen, afstand meten, snelheid bijhouden en tegelijk ook je hartslag bijhouden. Met deze data kun je jou prestaties elke dag vergelijken met dag of week ervoor om te zien wat jou progressie is. Ook kan je trainer de data gebruiken voor jou trainingsprogramma.
  • Met de sporthorloges kan je een koppeling maken met je favoriete hardloop-app en je kan de cijfers ook op je tablet of laptop krijgen en voor zolang als je wilt bijhouden.
  • Een sporthorloges met een hoogte meter of barometer kan ook de hoogte meten bij sporten zoals wintersport, bergklimmen enz.
  • Tijdens golf is het weten van de afstanden tot aan de hole heel belangrijk met je sporthorloges  is het meten van de afstand aan de hand van de afstandsmarkeringen en het tellen van stappen niet meer nodig. Jouw golfhorloge of een GPS-meter meten de afstanden naar de vlag voor je, je hoeft dus geen stappen meer te tellen. Hierdoor bespaar je veel tijd en kan je meer tijd besteden aan het golven.
  • Moet je voor je eigen gezondheid of gewoon voor de ontspanning een aantal stappen halen. De meest mensen moeten die 10.000 stappen halen en raken de klus bij 100 al kwijt. Met een stappenteller op je sporthorloge kun je dit precies bijhouden.

 

Comments are closed.