Backlinks Plaatsen

Voordelen van brochures drukken

Een bedrijf heeft te maken met imago en huisstijl. Deze worden ook wel de coperate identity genoemd van een bedrijf. Het is belangrijk dat het bedrijf een positief imago heeft zodat het beeld bij zowel klanten en potentiële klanten een goed beeld is. Voor mijn huidige werkgever wilde we ook de corperate identity een positieve impuls geven. We waren tot het idee gekomen om onze verkoopafdeling professioneler over te laten komen. Onze adviseurs zijn het 1e contact waarmee een klant of een potentiële klant mee in aanraking komt. Bij deze kennismaking vertegenwoordigt de adviseur je bedrijf. Deze kennismaking en vertegenwoordiging moet dus een goede zijn. Bij het kennis laten maken van de producten die wij als bedrijf aanbieden, hebben wij ervoor gekozen om een brochure te ontwerpen waarin al onze producten in werden weergegeven. Deze manier van het presenteren van onze producten, zagen wij als een professionele presentatie richting de klant.

Het idee lag op tafel, nu moest het nog in de realiteit worden gevormd. Ik ben zoals bijna iedereen, gaan zoeken op het internet naar aanbieders van partijen die brochures drukken.
Verschillende websites bekeken en een selectie gemaakt. Bij een aantal aanbieders hebben wij om een offerte gevraagd voor de brochures die wij wilden. Uiteindelijk hebben we deze naast elkaar gelegd en gekeken naar het gevoel wat we hadden gekregen bij de aanbieders. Eén aanbieder viel op voor ons. De aanbieder had tientallen jaren ervaring opgebouwd en kon ons begeleiden in het proces om tot een geschikte brochure te komen.

Achteraf gezien was het een zeer goede keuze om deze partij te vragen voor de brochures.
De brochures waren van een goede kwaliteit en voegen zeker iets toe aan het contact met de klant.
Er zijn veel positieve reacties geweest op de brochures.


 

Leave a Comment


1 − een =