Backlinks Plaatsen

Voortijdig komen is te stoppen

Wanneer je eerder komt dan gepland dan is dat niet per se een probleem. Het kan onhandig zijn voor die avond, of jullie hadden het liever later gehad. Maar het hoeft zeker niet je zelfvertrouwen aan te tasten.

Dit wordt anders wanneer er een patroon is dat je te vroeg ejaculeert. Dan kan er een gevoel van schaamte ontstaan, dan kan jij je zelfvertrouwen verliezen. En dat is natuurlijk niet fijn.

Dus je wilt er wat aan doen. Elke keer als je het doet, vertel jij tegen jezelf dat het nu niet gaat gebeuren. Om dan snel een illusie armer te zijn. Je probeerde nog wel je spieren aan te spannen, maar ook dat hielp niet. Je kwam klaar.

Nu kun je het idee hebben, dat het onmogelijk is om een vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan. Dat denk je dan verkeerd.

Want het probleem kan zeker aangepakt worden.

Het probleem van hoe jij het nu aanpakt is dat jij te laat bent. In de plaats van echt te trainen laat jij je het op moment aankomen. En is het meer een soort van hoop dat het niet gebeurd.

Dat is niet de manier, zo pakt een atleet ook geen gouden plak. Hij of zij loopt niet een stadion binnen. Doet even zijn of haar ding en staat op de hoogste tree.

De persoon bereidt zich voor en traint!

En dat is ook wat jij moet doen. Een simpele manier is om bij jezelf te beginnen, letterlijk.

Kies vandaag of morgen een moment uit waarbij je een half uur alleen bent. Zet de meest opwindende film op en ga bezig zijn. Doe dit met een lotion of glijmiddel zodat het extra gevoelig voor je wordt.

En in de plaats van de 100 meter sprint te doen. Ga jij het zo lang mogelijk volhouden. Als jij met jezelf bezig bent, ga jij trainen om de ejaculatie zo lang mogelijk uit te stellen. Zodat als jij met haar bezig bent, jij veel meer prikkelingen aankunt.

Comments are closed.