Backlinks Plaatsen

Voortijdig komen kan worden behandeld

Hoewel sommige mensen misschien het niet serieus nemen, voortijdig komen is geen grap.

Het is een wezenlijk probleem waar een substantieel deel van de mannen last van heeft. En dit is niet alleen lichamelijk ook op geestelijk vlak geeft voortijdig komen problemen. De man die het overkomt kan het gevoel hebben zijn vrouw niet te kunnen geven wat hij wilt.

Daarnaast kan de man zichzelf ook dingen gaan verwijten omdat het hem weer niet is gelukt. Om de doelstelling van een x-aantal minuten vol te houden. Dit leidt tot negatieve zelfpraat en kan uiteindelijk z’n zelfbeeld omlaag brengen.

Als jij je in deze situatie bevindt dan lijk de situatie misschien eindeloos en heb je niet het idee dat het jou gaat lukken. Je hebt al zoveel geprobeerd, je hebt jezelf zo vaak proberen aan te sporen het langer vol te houden.

En toch wilt het maar niet lukken. Het is om moedeloos van te worden.

Vroegtijdige ejaculatie voorkomen, dat is gelukkig wel mogelijk!

Jij moet jezelf alleen van nieuwe informatie verschaffen en daarmee aan de slag gaan.

Stop ten eerste met de quick fixes. Hoewel die erg verleidelijk zijn, geeft het vaak niet het resultaat wat je voor ogen hebt. Je hebt geen pil nodig om je zaadlozing uit te stellen. Wat je wel nodig  hebt is lichaamsbeheersing en spier controle.

Deze 2 dingen zijn essentieel als jij van je voortijdige ejaculatie af wilt komen.

Om in alle rust dit te kunnen doen. Moet je met haar afspreken dat je gaat experimenteren. Dat jij gaat proberen controle over je lichaam en spieren die voor de ejaculatie zorgen. Onder controle te krijgen.

Daarbij vertel je ook dat jij meer bezig gaat zijn om te ontdekken hoe jij haar nog meer kunt bevredigen. Door dit te doen, creëer jij voor jezelf de tijd en ruimte om rustig aan de slag te gaan.

Jij verlaagt de druk omdat jij niet alleen bezig bent met het uitstellen van je climax. Jij gaat daarnaast ook bezig zijn hoe jij haar nog meer kunt verwennen.

Dit zorgt er voor dat er minder druk komt te liggen, wanneer jij voortijdig komt. Aangezien jullie met een experiment bezig zijn en jij je weg daarin moet vinden. Daarbij als jij gekomen bent is dat niet het einde jij gaat dan op een andere manier ontdekken hoe jij haar kunt bevredigen.

Comments are closed.