Backlinks Plaatsen

Waar let een koper op als je je wagen wil verkopen?

Wil je je auto verkopen, dan is het goed om eventjes in de huid van de koper te kruipen. Zeker iemand die bij een particulier een auto wilt kopen, zal met argusogen je voertuig bekijken.

 

Als men bij een particulier een auto aankoopt, kan men zich niet op garantie beroepen. Daarenboven heeft een particulier geen goede naam hoog te houden. Dit is wel zo als men bij een professionele handelaar koopt. Men krijgt dan garantie en men kan er van uit gaan dat een professionele auto aankoop bedrijf liefst niet de naam krijgt van een oplichter te zijn.

 

Waar u als particuliere wagen verkoper op moet letten

 

Het is dus sowieso een pak moeilijker om als particulier je auto te verkopen. Een klant die je auto bekijkt en die zeker wilt zijn van je aan te bieden hebt, zal niet alleen naar het koetswerk, de banden en de motor kijken. Zo kan men bijvoorbeeld heel wat te weten komen als men het gaspedaal eens grondig bekijkt. Een auto die slechts 80.000 km gereden heeft maar een compleet versleten gaspedaal heeft, is iets wat niet klopt. Zo is het ook met de bestuurderszetel. Als die al behoorlijk versleten is, dan wijst dit er op dat de auto al heel wat kilometers heeft gebold. De staat van de veiligheidsgordel van de bestuurder vertelt eveneens heel wat over het aantal kilometers van de wagen.

 

Uw auto verkopen met onderhoudsboekje

 

Verder heeft een auto aankoper bij iemand die particulier zijn auto wilt verkopen altijd graag een onderhoudsboekje dat correct is ingevuld.

Je kan aan de auto inkoper ook altijd de gegevens van je garagist die de auto heeft onderhouden meegeven. Zo kan die persoon navraag doen of je auto echt nog wel in goede staat is.

 

Je wagen verkopen zonder kennis te hoeven hebben

 

Het is dus duidelijk, je wagen verkopen als je als particulier je auto wilt verkopen, ga je wel over behoorlijk wat verkooptalent moeten beschikken om het voertuig kwijt te geraken. Kies je voor een gemakkelijkere oplossing, dan bied je je auto aan op de wagen verkoop “ikwilvanmijnautoaf.be”. Je geeft zoveel mogelijk gegevens van je auto door en professionele onderhandelaars gaan voor jou, gratis en vrijblijvend, op zoek naar ge├»nteresseerde handelaars. De kans dat je binnen de 24 uren een aanvaardbaar bod krijgt voor je auto, is heel realistisch.

 

Comments are closed.