Backlinks Plaatsen

Waarom een e-sigaret dampen?

De e-sigaret is al een aantal jaren trend en deze trend groeit jaarlijks met circa drie procent. Veel consumenten hebben redenen genoeg gevonden om een e-sigaret te kopen en dampen met veel plezier en gezondheidsvoordelen.

Een e-sigaret is een elektrisch apparaatje dat ervoor zorgt dat e-liquid verdampt wordt. Zo kan de damper deze inhaleren en komt hij of zij aan zijn nicotine behoeftes.

Voordelen van de e-sigaret

De e-sigaret trend groeit uiteraard zo hard omdat deze veel voordelen met zich mee brengt voor iemand die een e-sigaret dampt. Zo zit in de e-liquid al geen teer, deze is opgebouwd uit twee zoetstoffen, nicotine en gedistilleerd water. Iemand die een e-sigaret dampt krijgt ook geen koolstofmonoxide en stikstofmonoxide binnen, deze stoffen beschadigen de aderen en het hart ernstig.

Iemand die stopt met roken en overstapt op de e-sigaret krijgt na twee weken gedampt te hebben ook weer zijn smaak en geur intensiteit bijna volledig terug. Ben je al drie maanden of langer gestopt met roken dan zal dit merkbare voordelen hebben voor je conditie, ook als je niet sport zijn deze voordelen merkbaar. En iemand die al een jaar lang geen tabak sigaret meer aangeraakt heeft is minder gevoel voor het krijgen van longkanker.

Comments are closed.