Backlinks Plaatsen

Waarom moet ik een elektrische slagmoersleutel in huis hebben?

Een slagmoersleutel is het perfecte gereedschap voor iedere automonteur of auto-klusser. Moeren en bouten kunnen binnen de kortste keren vastgezet worden of losgemaakt, en zorgen voor sneller en efficiënter werken, of u nu een professional bent of een hobbyist. Een elektrische slagmoersleutel heeft enkele voordelen die een woordje uitleg verdienen en een aankoop méér dan waard maken.

De voordelen van een elektrische slagmoersleutel

Het eerste voordeel van een dergelijke slagmoersleutel is dat hij uiterst mobiel is: er zijn geen luchtslang of compressor nodig om voor vermogen te zorgen – wat bijvoorbeeld bij een slagmoersleutel op lucht wel het geval is. Het feit dat er geen compressor aangekocht moet worden betekent ook dat je met een elektrische slagmoersleutel kunt besparen. Het enige wat je nodig hebt om te kunnen werken is een accu, maar die wordt meestal bij de slagmoersleutel geleverd.

Gebruiksgemak en efficiënt te werk gaan dankzij een elektrische slagmoersleutel

Een slagmoersleutel elektrisch is vervolgens ideaal om kleiner werk uit te voeren – zoals banden verwisselen – en kan dankzij het gebruiksgemak overal gebruikt worden. Bij pneumatische sleutels – sleutels die op lucht werken – is het probleem vaak dat de luchtkoppelingen gaan slijten: ook hier heb je bij een elektrische slagmoersleutel geen last van. Daarbovenop is een elektrische slagmoersleutel gebruiksvriendelijker en sneller: door gebruik te maken van een dergelijk type kan dus heel wat efficiënter gewerkt worden.

Meer voordelen van een elektrische slagmoersleutel

Een elektrische slagmoersleutel is trouwens vaak uitgerust met een kooborstelloze motor die haast geen onderhoud nodig heeft, en vaak zijn deze types ook een pak lichter dan andere modellen. Een hoog vermogen zorgt ervoor dat ook iets zwaardere taken uitgevoerd kunnen worden en daarbij zorgen een speciale motorrem en aluminium behuizing van het slagmechanisme vaak voor een extra duurzaam apparaat. Voor de beste elektrische slagmoersleutels, bezoek www.gereedschapcentrum.nl

Comments are closed.