Backlinks Plaatsen

Wat als de Koningin haar Gouden Koets zou verkopen?

De Gouden Koets is een nationaal symbool van Nederland, toch vinden veel Nederlanders onze beste Koningin de Gouden Koets zou moeten verkopen in deze crisis tijd. Het wordt namelijk gezien als of iemand een grote worst voor een uitgehongerd hond houdt zonder dat hij eraan mag zitten. Mocht de Koningin haar goude voertuig verkopen, waar zou op haar verjaardag in rijden?

Veel mensen vragen zich haar waar Beatrix in rijdt, zou ze ook goude auto’s bezitten, met diamanten ruitenwissers? Blijkbaar houdt de Koningin Beatrix het verder wel simpel als het om haar auto’s gaat, er wordt meestal gebruik gemaakt van een verlengde Volvo S80, verlengde Ford Scorpio of Ford Granada. Wie had dat van onze Majesteit verwacht?

De Goude Koets op marktplaats

Er wordt heel lang van haar Majesteit verwacht dat ze de Gouden Koets verkoopt, maar mocht ze ooit die beslissing nemen zou ze dat zeker niet via Marktplaats doen, of het goud inruilen in een nabije pandjeshuis. Een auto verkopen of kopen is al ontzettend lastig in koninklijk huis vanwege alle media aandacht, laat staan als ze koets zou willen verkopen. Hoe zou de Koningin dat aanpakken, en wat is de Koets nou eigenlijk precies waard? Uit onderzoek is gebleken dat Het kost maar liefst 120.000 gulden om de 2.480 kilo zware koets te maken. Dit kwam nogal hard aan bij de bevolking, die tijd als geldverspilling zien, een paar mannen hebben besloten om een geintje uit te halen om hun standpunt over te brengen. Ze zijn met het briljante idee gekomen om de Gouden Koets op Marktplaats te zetten in 2009 in de hoop om hun standpunt duidelijk te maken, toch konden meeste Nederlanders er wel om lachen en hebben allerlei humoristische biedingen geplaatst tot 9.999.999 euro.

Comments are closed.