Backlinks Plaatsen

Wat is beweegreden waarom de iPhone 5 het zo correct doet op de markt?

Grote kans dat u een iPhone 5 in het bezit heeft of een ander type iPhone. Veel consumenten zijn in het bezig van een iPhone maar waarom is het zo’n succesnummer?

Of zijn er bepaalde, specifieke kenmerken die Apple stopt in de nieuwe toestellen die ervoor zorgt dat het genoemde apparaat beter verkoopt dan andere merken? Apple is in ieder geval goed aan de gang want met tientallen miljoenen verkopen per kalenderjaar doen ze het grandioos juist op de smartphone markt.

Nu brand bij mij de vraag waarom Apple het zo aantrekkelijk doet op de markt. Ik heb zo bijna niet een voor de hand gelegen antwoord. Ik vermoed dat het geheim is dat Apple goed producten aan de man kan leveren. In hun campagnes mededelen ze de klant veelvuldig dat ze bijna niet identiek moeten zijn als de rest van de smartphone gebruikers.

Het zit zo eenmaal in de geaardheid van de mens dat mensen graag afwijkend willen zijn dan anderen. Daar is Apple ook achter gekomen en zij zorgen dat consumenten zich kunnen identificeren met hun artikel.

Behalve marktanalyse zijn de producten die Apple verkoopt ook gewoon degelijk. De telefoons zijn solide en het ontwerp is heel erg mooi. Bovendien is Apple daarnaast erg grensverleggend want ze komen elke gelegenheid wel met wat anders.

De iPhone 5S zal binnenkort alsmede gelanceerd worden en deze is wederom een stuk minder prijzig dan de iPhone en ongetwijfeld beter. Alweer heel eenvoudig door Apple gedaan want er zijn zeker mensen die geen honderden euro’s kunnen missen voor die nieuwe telefoon.

Ik heb zelf ook een iPhone 5 en ik vind deze telefoon heel erg behaaglijk en ik ben er enorm gelukkig mee. Het zal geen verwondering zijn dat geweldig veel andere mensen ook onder de indruk zijn van de iPhone 5 want hij is heel erg goed verkocht. Ik durf gerust te rapporteren dat Apple erg lang nog heerser zal in de smartphone afdeling.

Comments are closed.