Backlinks Plaatsen

Werken met samenwerkingsplatform Sharepoint Online

Sharepoint Online is een onderdeel van MS Office 365 waar je sites mee kan maken voor kennisdeling onder collega’s, je klanten en partners. Het handige aal de Office 365 pakket en Sharepoint Online is dat het geheel in de cloud werkt. En dat betekend een enorme flexibiliteit.

Een samenwerkingsplatform

Met het samenwerkingsplatform Sharepoint Online kan iedereen makkelijk en snel informatie delen op een centrale en doorzoekbare plek. Zo kan je documenten delen en beheren. Je kan updates verspreiden en ideeën delen met elkaar. Ook kan je effectief een project beheren via Sharepoint Online. Het platform maakt het makkelijk om snel informatie te vinden en zelfs het vinden van personen gaat snel en makkelijk. Omdat de sites zeer geschikt zijn voor informatieverspreiding kan je ook bedrijfsnieuws makkelijk met collega’s en klanten delen. Bovendien kan je op het platform ook office-documenten maken en delen. Je kan het direct in Sharepoint Online opslaan en dat maakt het allemaal niet wat sneller dan als je het offline maakt en vervolgens moet uploaden.

Het MS Office 365 pakket is Microsoft’s manier van werken in de cloud. Sharepoint Online is een belangrijke toevoeging aan het pakket dat bedrijven zeker moeten gebruiken. Kennisdeling met collega’s en nieuws delen met klanten is van groot belang en Sharepoint Online is het platform waar dat het makkelijkst kan.

Leave a Comment


een + = 7