Backlinks Plaatsen

Zijn dit de Samsung Galaxy Note 3 specs?

Samsung Galaxy Note 3 specs

De Samsung Galaxy Notes zijn de oorspronkelijke ‘phablets’. De Note 2 heeft afmetingen van 5,95 x 3,17 x 0,37 inch. Dat is belachelijk groot voor een smartphone en als we de geruchten moeten geloven zal de Samsung Galaxy Note 3 nog groter zijn. Exacte maten zijn nog niet opgedoken maar wat tot nu toe is uitgelekt is het potentieel schermgrootte voor de Note 3.

Een rapport gepubliceerd in de Korean Times beweert dat de Samsung Galaxy Note 3 maar liefst een 6,3-inch display zal hebben. De Galaxy Note 2 heeft nu een 5,55-inch scherm, terwijl andere populaire smartphones zoals de Galaxy S3 en iPhone 5 een 4,8-inch en 4-inch scherm hebben.

Volgens de Korean Times is Samsung ook van plan om de Octa-core processor te gebruiken in de komende 6,3-inch Galaxy Note 3. Dit is dezelfde processor die werd gelanceerd op de CES 2013 .

De opslagmogelijkheden blijven hetzelfde voor de Galaxy Note 3. Dit wordt waarschijnlijk 16 of 32GB flash-geheugen uitbreidbaar tot 64 GB met een geheugenkaartje.

1 ding is zeker: Dit wordt de beste smartphone ooit! Wanneer de telefoon op de Nederlandse Markt verschijnt is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk gaat dit in April/mei gebeuren. Hoeveel het toestel gaat kosten is ook niet nog bekend maar de prijs zal een beetje in de richting van de Samsung Galaxy s3 liggen wanneer deze werd gelanceerd.

Comments are closed.