Backlinks Plaatsen

Zo bespaart u met Energie Actie bakken met geld op de energierekening

Een gemiddeld huishouden gebruikt ongeveer 3300 kilowattuur elektriciteit. Dit zorgt voor een gemiddelde energierekening van rond de 700 euro. Dit kan natuurlijk veel lager! Dit doet u eenvoudig door goed om te gaan met de energie die u verbruikt. In dit artikel l zullen wij u een aantal tips geven om dit verbruik  te minimaliseren. Daarnaast bent u ook nog eens bewust bezig met het milieu! Bent u ook van plan om te switchen van leverancier? Dan bent u bij Energie Actie aan het juiste adres. Energie actie toont namelijk alle aanbiedingen die op dit moment geldig zijn!

Nieuwe lampen

Maakt u nog gebruik van ouderwetse gloeilampen? Alhoewel gloeilampen vroeger nog de zuinige optie was, kunt u deze lampen tegenwoordig beter vervangen. Licht is een van de grootste kostenposten die u maakt op de energierekening. U kunt deze lampen het beste vervangen voor led lampen. Zo bespaart u eenvoudig tientallen euro’s per jaar. Alhoewel deze led lampen zuinig zijn, is het niet verstandig deze onnodig te laten branden.

De wasmachine

De wasmachine is een andere grotere verbruiker van stroom. Wilt u het verbruik van stroom wat verminderen? Dan kunt u ervoor kiezen om te wassen op lagere temperaturen. Alhoewel het wassen op lagere temperaturen langer duurt is het wel veel zuiniger. Het kost namelijk best wel wat energie om al het water in de wasmachine op te laten warmen. Om vuile was schoon te krijgen moet u bij het wassen op lagere temperaturen wel wat langer wassen. Daarom duur het wassen op een eco-stand (die ook beschikbaar is op andere apparaten) van de wasmachine ook langer dan een normale was. Let ook op het energielabel van de wasmachine. Als deze groen is heeft u waarschijnlijk een zuinig wasmachine. Als u wast op lagere temperaturen zal dit ongeveer 17 euro per jaar besparen.

Comments are closed.