Backlinks Plaatsen

Zo kom je de crisis door!

Nu iedereen er op achteruit gaat moet men toch kritisch naar de uitgaven kijken. Zo geeft men onnodig veel uit onderhoud van de auto.

Twee jaar geleden moest ik voor klein onderhoud (autolampje, ruitenwissers opel corsa en motorolie) naar de garage. Voor het vervangen van deze onderdelen vroeg de garage bijna €100,-.

Nu kom ik zelf uit de detailhandel en was met stomheid verslagen toen ik dit te horen kreeg. Wat deed ik? Ik besloot enkele jaren geleden ruitenwissers te verkopen op mijn website Ruitenwisser Webwinkel.

Het was en is een groot succes mede door de groeiende vraag naar internet ondernemingen en het feit dat de consument behoefte heeft aan goedkope alternatieven.

Dus hoe je de crisis doorkomt? Kijk op het internet! Veel fysieke winkels hebben hoge vaste lasten en vaste leverancier. Door deze kosten zijn de winkels niet in staat om tegen een laag tarief producten aan te bieden. Ze kunnen simpelweg de concurrentie niet aan met het internet.
Daarnaast is het assortiment op het internet vele malen groter. Zo kom je merken tegen waar je eerder nooit van gehoord hebt en die de moeit waar zijn om uit te proberen.

Voor mijn ruitenwissers verkoop ik producten van een kleine leverancier in Nederland van het merk AWD. Een vrijwel onbekend merk bij de garages en een product dat alleen op het internet leverbaar is.

Mijn advies aan de consument die krap bij kas is? Kijk op het internet!

Comments are closed.