Backlinks Plaatsen

ZOLF! Reclamestudio. Specialist in grafisch design & DTP.

ZOLF! is een reclamestudio uit IJmuiden voor vormgeving, design, opmaak en dtp tegen scherpe prijzen. Net als ons drukwerk. Wij leveren zowel digitaal als offset drukwerk van de beste kwaliteit. En door onze kennis en ervaring kunnen we efficiënt werken en snel schakelen. Dit levert u zowel tijd als geld op!

Onze werkwijze.
Kennis is voor iedereen weggelegd. Creativiteit echter heeft meer nodig.
Hierbij is het belangrijk dat het de geest prikkelt, gedachten niet vooraf gestuurd worden, maar vrij kunnen bewegen om zo tot creatieve oplossingen te komen.

Wij geloven in beide. Kennis is erg belangrijk. Maar creativiteit maakt het verschil. Hiermee kunnen we verrassen en oplossingen bieden die niet voor de hand liggen. Iets wat we graag voor u doen.

Vormgeving: Meer dan alleen mooi maken.
Vormgeving is meer dan alleen kleurgebruik, lettertypes en logo’s. De essentie zit hem in de juiste indeling en opbouw. Een helder verhaal vertellen én opvallen.
Of het nu gaat om een huisstijl, advertentie, folder, flyer, poster of eigenlijk alles wat maar vorm nodig heeft. Ons doel is om een duidelijke boodschap te maken. Geen mooimakerij maar weldoordacht.

DTP: Kennis is kracht.
DTP: De laatste schakel in het proces. Maar net zo belangrijk als het idee.
Hier worden alle ideeën omgezet in definitieve bestanden gereed voor productie. Een technisch proces waar wij alles tot in detail controleren en toetsen aan specificaties van leveranciers. Want voorkomen is beter dan genezen.

Productie: Geen concessies in kwaliteit.
Kwaliteit van drukwerk is iets wat je standaard mag verwachten. Maar dit kan soms verrassend uitpakken. Wij kennen de valkuilen en werken met vaste leveranciers om dit voorkomen. Of het nu gaat om het drukken van een huisstijl
of een gepersonaliseerde mailing. Wij bieden kwaliteit tegen scherpe tarieven!

Wij komen graag langs voor uw vragen.
Verwacht geen ‘kijk-ons-eens-goed-zijn’ presentatie met toeters en bellen.
Wij gaan liever met u in gesprek zodat u weet wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt besparen.

contact: 0255 – 75 44 21 of info@zolf.nl

autor: Patrick Zwanenburg

Comments are closed.